ANDA INGIN MILIKI RUMAH PERTAMA?

Memiliki rumah pertama adalah impian ramai orang. Dan kami faham, nak beli rumah pertama ni banyak ketakutan dan cabaranya. Jadi, Kami di FAR Capital ambil inisiatif untuk menganjurkan program ini supaya dapat bantu lebih ramai orang lagi membeli memiliki rumah pertama mereka. Kami ingin menjemput anda untuk sertai program ini, tak perlu lagi nak tunggu 5-10 tahun untuk kumpul duit deposit nak beli rumah dan tak perlu pening nak fikir bagaimana nak dapatkan rumah pertama anda.

PROGRAM INI PERCUMA

10 PEMENANG BULANAN AKAN MENERIMA TAJAAN BAYARAN DEPOSIT DARI FAR CAPITAL!

Menarik kan? jom baca lagi untuk tahu macam mana anda boleh sertai program ini

Macam mana nak sertai?

Senang je! ikut proses seperti dibawah untuk join program ini. Pastikan baca betul-betul ya.

Langkah Pertama

Untuk anda layak bagi program ini , anda mestilah berumur 19 tahun ke atas, warganegara Malaysia pada masa menyertai program ini.  

Isi borang yang kami sediakan di bawah untuk mulakan perjalanan anda.

Langkah Kedua

Kongsikan link ini kepada seramai yang boleh. Peserta yang mempunyai pendaftaran tertinggi akan menangi bonus tajaan dari FAR Capital

Langkah Ketiga

Pemenang yang bertuah akan di umumkan melalui social media kami. Sekiranya anda adalah pemenang bertuah, kami akan maklumkan di emel anda bagi proses seterusnya.

BONUS!

Kami akan sediakan servis saringan kewangan secara percuma, sesi soal jawab dan kelas online selama 2 bulan untuk anda. Semuanya secara percuma, jadi kami harap agar anda berikan komitmen sepenuhnya untuk bersedia miliki rumah pertama anda.

Dapatkan akses dan servis yang bernilai RM2880 percuma untuk anda selama 2 bulan!

SERTAI PROGRAM ROAD TO HOME OWNERSHIP

FAQ

Warganegara Malaysia yang berumur 19 tahun keatas dan ingin miliki rumah pertama

Tempoh program ini adalah daripada 15 Oktober 2022 hingga 30 Disember 2022

Anda akan menerima

  •  Servis saringan kewangan anda
  •  Program Penyatuan Hutang bagi mereka yang perlu kurangkan komitmen bulanan
  •  Online Education portal 
  •  Sesi kelas secara live

Hartanah yang hanya ada di dalam senarai FAR Capital sahaja akan diberi tajaan kepada peserta. Kerana, kami ingin anda miliki hartanah yang memenuhi 3 kriteria bagi rumah duduk sendiri.

Semua maklumat peribadi peserta akan dikawal di bawah syarikat FAR Capital melalui akta Personal Data Protection Act 2010

Pendedahan Risiko: Sebelum membuat keputusan untuk melabur dalam hartanah atau hartanah, anda harus dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitan dengan pelaburan dalam hartanah atau hartanah, mempertimbangkan dengan teliti objektif pelaburan anda, tahap pengalaman dan selera risiko, dan dapatkan nasihat profesional di mana perlu.FAR Capital & FAR Academy ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa nyata dan tidak tepat. Data dan harga di tapak web tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau pertukaran, tetapi mungkin disediakan oleh pembuat pasaran, dan oleh itu harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah petunjuk dan bukan sesuai untuk tujuan pelaburan. FAR Capital dan mana-mana pembekal data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima liabiliti untuk sebarang kehilangan atau kerosakan akibat daripada pelaburan anda, atau pergantungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.Dilarang menggunakan, menyimpan, mengeluarkan semula, memaparkan, mengubah suai, menghantar atau mengedarkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada FAR Capital dan/atau pembekal data. Semua hak harta intelek adalah terpelihara oleh penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.FAR Capital mungkin diberi pampasan oleh pengiklan yang muncul di tapak web, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan.